Altså… På grunn av mye kjedelig kjøring på jobb, har man fått utbetalt en litt ekstra. Og hva gjør man da? Jo, man kjøper seg noe konkret som man ønsker seg.

Før jul hadde ungene juleavslutning og jeg var der som til skuer og FOTOGRAF. Fornøyd kom jeg hjem og innså at ingen andre enn meg vil ha glede av de bildene- motivene fra Rådhussalen var ugjenkjennelige. Kompaktkameraet var verdiløst i salen. Løsningen ligger selvsagt i et nytt kamera 🙂

Etter tider med test-, pris- og tilgjengelighetsundersøkelser og samtaler med amatørfotografer faller valget på NIKON D70. Årsakene er mange; blenderåpningen – åpningen på kameralinsa – er større på Nikon enn på Canon, kamerahuset er mer robust en Canon, et har kommet en ny versjon med 10 Megapixel medresultat at denne versjonen er halv pris, har ikke bruk for 10 pixel ennå, linsa som følger med betegnes som en av de beste i forhold til kamera, Nikon har holdt samme feste på linsene sine siden 70-tallet (Canon skifter fra modell til modell) og sist men ikke minst – alle svorne Nikon tilhengere er bevisst på hvorfor kameraet deres er bra – Canoneiere er bare fornøyd.

nikon-0d70s1855.jpgnikon-0fsa03601.jpg