Joda, selv om jeg uimotståelig ung så er det altså 20 år siden jeg avsluttet 9 klasse. Personlig så jeg ikke tilbake på tiden med udelt glede. Følte meg aldri helt inne i miljøet i klassen. Jeg måtte først bli voksen før jeg innså at jeg ikke er en enkel person. Har jobbet bevisst med dette og mine venner sier jeg er omgjengelig.

Selv om 20 år var gått, har jeg lest litteratur som sier at tiden ikke spiller noen rolle på sosiale strukterer hvis man ikke jobbe med dem, likevel bestemte jeg meg altså for å dra.

Jeg angerer ikke!

Tror det var 16 som dukket opp av 22 mulige.

Alle hadde på et eller annet vis blitt voksne. De fleste hadde skaffet seg familie og mange hadde barn. En person kom med nummer to i magen. Mens Orto hadde tidligere på dagen fått vite at hans nummer fire er på vei. Sprekkeferdig er et dekkende ord for den kvelden.

Et par ting gjorde veldig inntrykk; to i klassen har gått bort. Tre har opplevd å bli alene på grunn av dødsfall. Livet er uforutsigbart. En annen møtte opp omtrent av samme grunn som meg – også en sterk opplevelse.

Det var litt synd at ikke vår gamle lærer kunne stille opp, det var i utgangspunktet trekkplasteret for min del. Neste gang vil det bare være en bonus 🙂

Vet ikke hvor mange andre som var bevisst og visste om hvordan noen av oss hadde det, men ingen av de gamle strukturene var tilstede. Hadde en meget hyggelig kveld med mye historie og mye hyggelig prat. Har lovt meg selv at neste gang jeg besøker min familie der sør skal jeg benytte meg av en del av invitasjonene som kom fra mennesker som faktisk en gang i tiden prøvde å være min venner.

Har ikke spurt folk om utleggelse av bilder, derfor er de i minste laget. Send en e-post så skal du få orginalet.

p8260414.JPGp8260416.JPGp8260419.JPGp8260420.JPGp8260421.JPGp8260426.JPGp8260427.JPGp8270428.JPGp8270429.JPGp8270430.JPGp8270431.JPGp8270433.JPG

Reklamer

Én kommentar to “Tjue år siden 9 klasse”

  1. Nina Says:

    Jeg gikk i klassen til Espen på ungdomsskolen. Og jeg er helt enig i Espen sin betrakning om klassefesten. Det var kjempetopp å se alle sammen igjen. Det eneste som var litt synd er at det ble litt liten tid til å få snakket skikkelig med alle sammen. Det ble noen dype og mange overfladiske samtaler. Men toppers kveld. Håper det ikke går 20 år til neste gang vi treffes igjen ;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s